30 augusti 2009
12:00

Referat: Lilla Torg FF - AIF Barrikaden

Startelvan: Marcus - Fredrik G, David C, Claes W, Anders Ö - Henrik H - Falk, Patrik Lu, Cyrano, Daniel P - Sami

Avbytare var Victor som spelade c:a 50 min som högermittfältare och Johan G som spelade knappt en timme - först som anfallare, därefter som vänstermittfältare.

Lilla Torg startade i ett virvlande tempo och hade sin första målchans redan efter 18 sekunder. De gjorde sedan 2 mål i 3:e resp. 4:e min och fortsatte därefter att rada upp ohyggligt många målchanser första 25 min:a. 3-0 kom på en straff i 17:e min.

Mot slutet av halvleken jämnade vi dock ut spelet rejält sedan vi bytt in Victor och Johan G.

I 2:a halvlek fortsatte de att med sitt myckna löpande och fina passningsspel skapa många målchanser. Spelmässigt bjöd vi dock hyfsat motstånd. Ytterligare 2 mål fick de ett i den 57:e och ett i den 84:e min.

Som helhet gjorde vi en mycket bra kämpainsats mot ett mycket bra lag (serieledare och med ett A-lag i div 2) och speciellt med tanke på den hemska inledningen på matchen var det mycket starkt att vi inte helt gav upp eller började gnälla på varann.

Marcus i målet var passiv på det 1:a målet men sedan jättebra och sällan har väl en målvakt gjort fler ingripanden under en match.

Tyvärr ska det väl nu ett under till för att undvika nedflyttning men så länge den teoretiska chansen finns så....